عرشی, اسرین, سلیمی, اعظم, چاووشی, مریم. (1399). تأثیر میزان و زمان کاربرد عصاره کیوی بر فرایندهای فیزیولوژیک گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum) آلوده به گل جالیز (Orobanche spp). سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 161-171. doi: 10.22034/saps.2020.12304
اسرین عرشی; اعظم سلیمی; مریم چاووشی. "تأثیر میزان و زمان کاربرد عصاره کیوی بر فرایندهای فیزیولوژیک گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum) آلوده به گل جالیز (Orobanche spp)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 161-171. doi: 10.22034/saps.2020.12304
عرشی, اسرین, سلیمی, اعظم, چاووشی, مریم. (1399). 'تأثیر میزان و زمان کاربرد عصاره کیوی بر فرایندهای فیزیولوژیک گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum) آلوده به گل جالیز (Orobanche spp)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 161-171. doi: 10.22034/saps.2020.12304
عرشی, اسرین, سلیمی, اعظم, چاووشی, مریم. تأثیر میزان و زمان کاربرد عصاره کیوی بر فرایندهای فیزیولوژیک گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum) آلوده به گل جالیز (Orobanche spp). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 161-171. doi: 10.22034/saps.2020.12304


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.