آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,383
تعداد مقالات16,920
تعداد مشاهده مقاله54,532,222
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,181,246
الله قلی, لیلا, تقی‌زاده, اکبر, حسین‌خانی, علی, پایا, حمید, مهمان نواز, یوسف. (1399). تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), 1-15. doi: 10.22034/as.2020.10999
لیلا الله قلی; اکبر تقی‌زاده; علی حسین‌خانی; حمید پایا; یوسف مهمان نواز. "تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 1, 1399, 1-15. doi: 10.22034/as.2020.10999
الله قلی, لیلا, تقی‌زاده, اکبر, حسین‌خانی, علی, پایا, حمید, مهمان نواز, یوسف. (1399). 'تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), pp. 1-15. doi: 10.22034/as.2020.10999
الله قلی, لیلا, تقی‌زاده, اکبر, حسین‌خانی, علی, پایا, حمید, مهمان نواز, یوسف. تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(1): 1-15. doi: 10.22034/as.2020.10999


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب