آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,249,512
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,256,696
هژبری, امین, گنج خانلو, مهدی گنج خانلو. (1392). اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغاله‌های مهابادی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), 71-81.
امین هژبری; مهدی گنج خانلو گنج خانلو. "اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغاله‌های مهابادی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 4, 1392, 71-81.
هژبری, امین, گنج خانلو, مهدی گنج خانلو. (1392). 'اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغاله‌های مهابادی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), pp. 71-81.
هژبری, امین, گنج خانلو, مهدی گنج خانلو. اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغاله‌های مهابادی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 23(4): 71-81.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب