آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,536,883
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,633,305

1.

Biochemical and Physiological Responses of Alfalfa (Medicago sativa L.) Cultivars to Osmotic Stress

دوره 7، شماره 1، شهریور 2017، صفحه 87-97
Babak Babakhani؛ Seyed Afshin Hosseini Boldaji؛ Reza H. Sajedi

2.

Effect of UV-C Irradiation on Phenolic Composition of ‘Rishbaba’ Table Grape (Vitis vinifera cv. Rishbaba)

دوره 1، شماره 2، اسفند 2011، صفحه 29-38
Syavash Hemmaty؛ Reza Hosseinzadeh؛ Mohammd Reza Dilmaghani؛ Ramin Tagiloo؛ Mahdi Mohseniazar

3.

Impact of cadmium stress on growth and physiological responses of fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.)

دوره 12، شماره 1، مرداد 2022، صفحه 51-65
Amir Ali Kamalvand؛ Siavash Hosseini Sarghein؛ Roya Karamian

4.

Quercetin and gamma-aminobutyric acid content and in vitro germination in pollen grains of Citrus species at different temperatures

دوره 12، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 11-19
Soheila Mohammadrezakhani؛ Farkhondeh Rezanejad؛ Farzad Ganjalikhani

5.

UV Radiation Induced Changes of Phenolic Compounds and Antioxidant Enzymes in Okra (Hibiscus esculents L.) Seedlings

دوره 4، شماره 1، شهریور 2014، صفحه 23-33

6.

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ترکیبات فنولی عصاره الکلی لایه داخلی پوست بالنگ (Citrus medica l.)در نوشابه گازدار لیمویی

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 1-15
اکرم شریفی؛ مریم فیلبان زاده

7.

بررسی تغییرات فعالیت‌های آنزیمی در ریشه ی گیاه خربزه ی آلوده به عامل بیماری پژمردگی فوزاریومی (Fusarium oxysporum f. sp. melonis)

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 23-39
مهرداد حنیفه ی؛ حمید دهقانی؛ رجب چوگان

8.

تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانه‌زده بر ترکیبات فنولی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان بدون گلوتن

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 17-33
الناز نظری؛ مهدی قره خانی

9.

تاثیر واریته و روش تهیه بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی هسته خرما

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 87-102
مرضیه معین فرد؛ پانیذ خالوکرمانی؛ هادی مهدویان مهر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب