تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,017 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,479,182 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,567,399 |
1. | بررسی تأثیر صمغهای مرو و گوار و امولسیفایر داتم بر ویژگیهای کیفی کیک فنجانی فاقد گلوتن بر پایه آرد بلوط و آرد برنج | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 129-153 | ||
ستاره میرحسینی؛ هاجر عباسی | ||
2. | تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بیسکوئیت | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 115-128 | ||
حسین کریم زادگان؛ فروغ محترمی؛ هادی الماسی | ||