آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,296
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,456,805

1.

بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 15-30
مانیا صالحی فر؛ رمضان اکبری؛ لیدا شاهسونی مجرد

2.

تاثیر پودر دانه کتان و امولسیفایر داتم (DATEM) بر ویژگی‌های کیفی و حسی دونات

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 99-111
شهین زمردی؛ سمیرا فرامرزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب