تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,221 |
تعداد مقالات | 14,957 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,367,028 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,459,577 |
1. | تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی پنیر سفید | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 163-174 | ||
بهرام فتحی آچاچلویی؛ فاطمه قنادی اصل؛ کاظم علیرضالو | ||
2. | تولید پنیر سفید کم چرب تهیه شده به روش فراپالایش با استفاده از صمغ گزانتان | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 155-167 | ||
اسرا خانی؛ لیلا روفه گری نژاد | ||