آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,367,028
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,459,577

1.

تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی پنیر سفید

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 163-174
بهرام فتحی آچاچلویی؛ فاطمه قنادی اصل؛ کاظم علیرضالو

2.

تولید پنیر سفید کم چرب تهیه شده به روش فراپالایش با استفاده از صمغ گزانتان

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 155-167
اسرا خانی؛ لیلا روفه گری نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب