تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,019 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,490,083 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,575,520 |
1. | بررسی خواص شیمیایی و کیفی قرص فشرده تولیدشده از پودر گوجهفرنگی تحت شرایط مایکروویو- هوایگرم و بهینهسازی آن به روش سطح پاسخ | |
دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 83-80 | ||
منوچهر رشیدی؛ رضا امیری چایجان؛ احمد ارشادی؛ علی قاسمی | ||
2. | بهینهسازی فرآیند تولید پودر هندوانه در یک خشککن پاششی | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 89-102 | ||
زهرا حیدری؛ رضا امیری چایجان؛ محمود اثنیعشری؛ محمدعلی زلفیگل | ||
3. | تاثیر افزودن لیکوپن بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی پنیر سفید | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 163-174 | ||
بهرام فتحی آچاچلویی؛ فاطمه قنادی اصل؛ کاظم علیرضالو | ||