آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,365,844
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,458,919

1.

اثرات افزودن پودرآویشن و حبه سیر بر قابلیت هضم و میزان گاز تولیدی علوفه‌های اسپرس و یونجه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 29، شماره 3، آذر 1398، صفحه 71-86
طناز طالبی؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی

2.

اثر تغییر دمای خشک‌کردن همرفتی بر کاهش مصرف انرژی و حفظ کیفیت ورقه‌های سیر

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 185-200
حبیبه نعلبندی؛ سید صادق سیدلو

3.

اثر مدت مکمل‌سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد، اندام‌های بدن، فراسنجه‌های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 77-87
امین‌اله‌ پورملکشاهی؛ علی خطیب‌جو؛ فرشید فتاح‌نیا؛ هوشنگ جعفری

4.

بررسی تاثیر اسانس‌های گیاهی سیر و میخک بر تجزیه‌پذیری ماده‌خشک و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند

دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 81-96
تقی قورچی؛ فرزاد قنبری؛ مرتضی خمیری؛ مریم ابراهیمی

5.

تحلیل تبارزائی جدایه ایرانی ویروس نوار زرد تره‌فرنگی از میزبان سیر براساس نواحی ژنومی CI و CP

دوره 11، شماره 3، مهر 1401، صفحه 121-129
آزاده انتظاری؛ محسن مهرور؛ محمد زکی عقل


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب