آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,365,699
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,458,839

1.

تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم

دوره 30، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 1-15
لیلا الله قلی؛ اکبر تقی‌زاده؛ علی حسین‌خانی؛ حمید پایا؛ یوسف مهمان نواز

2.

تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی

دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 185-200
فاطمه گنجی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ‌فر؛ سیداحسان غیاثی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب