آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,367,328
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,459,879

1.

اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر خواص کیفی آب هویج در حرارت‌دهی اهمیک

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 33-54
اردشیر کرمیان؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی

2.

تولید آب هویج پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 183-191
علی ایاسه؛ حامد تابان؛ احمد یاری خسروشاهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب