آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,516,539
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,615,338

1.

اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد، ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 61-72
ابراهیم طوسی؛ رضا میرشکار؛ بهروز دستار

2.

اثرهای تغذیه‌ای ال-آرژنین بر برخی شاخص‌های کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجه‌‌های گوشتی 46 روزه

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 81-94
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مرضیه غفاری بالسینی

3.

تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، صفات لاشه، سیستم ایمنی، جمعیت میکروبی روده کور، بافت شناسی روده باریک، و ترکیب اسیدهای چرب گوشت سینه جوجه های گوشتی

دوره 31، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 111-127
مریم عزیزی چکوسری؛ مهرداد بویه؛ علیرضا صیداوی

4.

تأثیر لوسین در جیره‌ حاوی چربی بالا بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، متابولیسم چربی و پروتئین و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 31، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 1-13
فضیله درستی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ زربخت انصاری پیرسرائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب