آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,365,556
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,458,774

1.

اثر تغییر مقدار چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و رئولوژیکی ماست حاوی پودر سیب زمینی ترشی در طی زمان نگهداری

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 153-169
طاهره نجف غفاری؛ سید حسین حسینی قابوس

2.

امکان استفاده از اندواینولیناز با پایداری حرارتی بالا جهت تولید شربت پرفروکتوز از اینولین

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 15-25
مهسان کریمی؛ مهران حبیبی رضایی؛ روح اله صادقی

3.

بررسی تولید شیر کاکائوی فراسودمند با استفاده از شیرین کننده های ریبادیوزید A، اینولین، الیگوفروکتوز و ایزومالت

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 123-137
مریم جعفری؛ محمد دانشی؛ وجیهه فدائی نوغانی

4.

بررسی خواص بافتی وحسی خامه پری بیوتیک حاوی اینولین و پلی‌دکستروز با استفاده از روش سطح‌پاسخ

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 193-207
ایرج اروجی؛ بابک قنبرزاده؛ عرفان دانش

5.

بررسی زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس انکپسوله شده با آلژینات کلسیم- اینولین در نوشیدنی چای سبز سرد

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 137-149
فرید نصیروند؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ نیما بابلانی مقدم

6.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 121-134
مریم خاکباز حشمتی؛ حامد خوشقدم

7.

بررسی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماست موسیر پروبیوتیک غنی شده با اینولین

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 129-141
لیلا روفه گری نژاد؛ میترا فره بخش

8.

تاثیر تراکم بوته بر تجمع ماده خشک، شاخص کلروفیل و مقدار اینولین ریشه در دو رقم شیکوره ویتلوف

دوره 32، شماره 3، آبان 1401، صفحه 149-158
جابر پناهنده؛ جاوید عمارت پرداز؛ شهلا عبدالهی

9.

تاثیر ترکیب هیدروکلوئیدهای اینولین- ژلاتین و پلی‌دکستروز - ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کم‌چرب پری بیوتیک

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 123-135
محمدیار حسینی؛ فریبا لشکری؛ بابک قنبرزاده

10.

تأثیر تغذیه پری بیوتیک، پروبیوتیک و سین بیوتیک ها بر عملکرد، فاکتورهای خونی و وضعیت اشرشیاکولی مدفوع گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 30، شماره 3، آذر 1399، صفحه 13-23
رضا ولیزاده؛ غلامرضا رحمانی؛ عباسعلی ناصریان

11.

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سویای سین‌بیوتیک

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 189-201
خدیجه عباباف؛ حسین جوینده؛ بهزاد ناصحی

12.

تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی آن

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 15-25
سحر ابراهیمی؛ رضوان پوراحمد؛ بیژن خورشیدپور



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب