آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,484,148
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,572,952

1.

اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 125-137
زهرا تاجیک؛ لیلا ناطقی؛ شیلا برنجی

2.

استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال صمغ بامیه-اسانس نعناع فلفلی جهت افزایش عمر نگهداری گوشت گاومیش

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 13-36
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ مصطفی رحتمی جنید آباد؛ میترا قدسی شیخ جانی؛ رضا قرآنی؛ محسن ابراهیمی همتی کیخا

3.

مطالعه اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره اتانولی چای ترش و علف چای بر علیه سالمونلا انتریکا، باسیلوس سرئوس، اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 37-45
مهسا رشیدی؛ مریم مصلحی شاد؛ پریسا زیارتی؛ فاطمه قمری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب