آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,014
تعداد مشاهده مقاله50,471,062
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,559,345

1.

تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی ‌شیمیایی، بافتی و حسی بیسکوئیت

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 115-128
حسین کریم زادگان؛ فروغ محترمی؛ هادی الماسی

2.

رابطه ویژگی‎های رئولوژیکی آرد تعدادی از ارقام تجاری گندم‌های ایرانی با ویژگی‌های مکانیکی بیسکوئیت

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 23-35
فرشته جعفرزاده؛ محمد حسین عزیزی؛ نسیم خورشیدیان؛ مجتبی یوسفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب