آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,679
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,457,249

1.

اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستال‌های یخ در گوشت گوسفند

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 141-150
محسن دلوی اصفهان؛ ناصر همدمی

2.

اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 129-140
سمیه بهفر؛ محمدجواد وریدی؛ ناصر همدمی؛ مهدی وریدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب