تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,221 |
تعداد مقالات | 14,957 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,364,679 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,457,249 |
1. | اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستالهای یخ در گوشت گوسفند | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 141-150 | ||
محسن دلوی اصفهان؛ ناصر همدمی | ||
2. | اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگیهای کیفی و میکروبی گوشت گوسفند | |
دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 129-140 | ||
سمیه بهفر؛ محمدجواد وریدی؛ ناصر همدمی؛ مهدی وریدی | ||