تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,034 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,524,710 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,620,606 |
1. | اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن | |
دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 1-12 | ||
پونه فرد؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسایی | ||
2. | ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 99-110 | ||
پونه فرد؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ محمد رضا کسایی | ||
3. | بررسی تأثیر صمغهای مرو و گوار و امولسیفایر داتم بر ویژگیهای کیفی کیک فنجانی فاقد گلوتن بر پایه آرد بلوط و آرد برنج | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 129-153 | ||
ستاره میرحسینی؛ هاجر عباسی | ||