تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,221 |
تعداد مقالات | 14,957 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,367,167 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,459,742 |
1. | بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روشهای چندمتغیره متقارن و نامتقارن | |
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 95-114 | ||
امیر پورفرزاد؛ طاهره محروسی | ||
2. | تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزلآلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 153-167 | ||
سارا جرجانی؛ افشین قلیچی؛ مسعود هدایتی فرد | ||
3. | فرمولاسیون نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک برپایهی شیر حاوی عصاره سبوس برنج | |
دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 11-28 | ||
مریم عزیزخانی؛ عاطفه حمدانی | ||