آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,365,747
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,458,861

1.

اثر تغییر دمای خشک‌کردن همرفتی بر کاهش مصرف انرژی و حفظ کیفیت ورقه‌های سیر

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 185-200
حبیبه نعلبندی؛ سید صادق سیدلو

2.

ارائه الگوی ارزیابی شاخص‌های کمی و کیفی فضای سبز در شهر مشهد

دوره 27، شماره 86، بهمن 1402، صفحه 1-19
حسین آقاجانی؛ فرناز سرکاری

3.

ارزیابی اثرات احداث تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهری و کشاورزی بر بهبود روند کیفی و آلودگی رودخانه دز

دوره 50.1، شماره 98، خرداد 1399، صفحه 33-41
نفیسه رفیعی؛ آرش آذری

4.

افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 15-26
سجاد پیرسا؛ محمد مهدی مظهری

5.

بررسی اثرات مادری و ردیابی ژن‌های عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 15-22
مینا رنجبر؛ صادق علیجانی؛ سیدعلی میرقلنج؛ حسین دقیق کیا

6.

بررسی تغییرات مکانی پارامترهای کیفی آب زیرزمینی دشت تبریز با استفاده از روش‌های کریجینگ، کوکریجینگ و IDW

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1399
ناصر شیری؛ محمدحسین کاظمی؛ جلال شیری

7.

بررسی سودمندی و کیفیت محصول تولیدی در کشت مخلوط کلزا (Brassica napus L.) و نخود (Cicer arietinum L.) تحت تأثیر نیتروژن

دوره 29، شماره 4، دی 1398، صفحه 19-36
رحمن داودیان؛ جواد حمزه ئی

8.

بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 95-114
امیر پورفرزاد؛ طاهره محروسی

9.

بررسی کیفی، فنی و مالی بکارگیری الک‌های مختلف بر افت مفید و غیر مفید دانه ارقام گندم آبی و دیم در برخی استان‌های اقلیم معتدل کشور

دوره 8، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-17
حمیدرضا گازر؛ هرمز اسدی؛ فریبا نقی پور

10.

تاثیر چیتوزان و کلرید کلسیم بر روند تغییرات برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کنار در مدت نگهداری

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 163-173
سمیه رستگار؛ مریم لشکری

11.

تحلیل مدل ارتباطی پذیرش فناوری اطلاعات و کیفیت خرده‌فروشی در مشتریان برندهای ورزشی

دوره 6، شماره 16، اسفند 1399، صفحه 99-113
فاطمه عینی؛ مریم آقاخانبابایی

12.

تغییرات زمانی و مکانی پارامترهای کیفی آب زیرزمینی دشت قروه و دهگلان و ارتباط آن با خشکسالی

دوره 1، شماره 2، آبان 1395، صفحه 11-23
فریده عباسی؛ جلیل فرزاد مهر؛ کامران چپی؛ مهدی بشیری؛ مریم آذرخشی

13.

سنجش ترکیبات تقریبی و ارزیابی کیفی ماهیان تون هوور (Thunnus tonggol) و گیدر (Thunnus albacores) تخلیه شده در ساحل چابهار طی نگهداری در دو حالت یخ و انجماد

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 1-10
سراج بیتا؛ سلیم شریفیان

14.

شناسایی و اولویت‌بندی مؤلفه‌های اصلی ارزیابی کیفیت برنامه درسی کارورزی نظام تربیت معلم

دوره 2، شماره 4، بهمن 1402، صفحه 25-48
شهربانو خشکاب

15.

مدلسازی مکانی پارامترهای کیفی آب زیرزمینی دشت آذرشهر برای مصارف کشاورزی با استفاده از روش‌های زمین آمار

دوره 30، شماره 4، دی 1399، صفحه 105-117
سیمین گنجه ای؛ ناصر شیری؛ جلال شیری

16.

مطالعه اثرات 3 نوع کود مختلف (زیستی، آلی و کود کامل معدنی) روی برخی ویژگی های کیفی پس از برداشت خیار گلخانه ای رقم ناگین

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 271-286
اصغر ابراهیم زاده؛ شاهرخ داوودی؛ محمد باقر حسن پور اقدم؛ فرزاد رسولی

17.

ویژگی‏های کیفی پاستای پیکولی غنی شده با سبوس گندم

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-11
سیده زکیه موسوی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ لیلا روزبه نصیرایی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب