آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,032
تعداد مشاهده مقاله50,504,179
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,596,050

1.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 59-72
یگانه عظیمی؛ محسن اسمعیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل

2.

بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر پکتین/زنیان/بتاکاروتن

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 211-226
امیرافشار اصدق؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ سجاد پیرسا

3.

تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 357-367
فرناز نبی زاده؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی؛ محسن اسمعیلی

4.

تأثیر موسیلاژ بامیه و صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و برخی خواص کیفی ماست کم چرب

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 77-89
رضا دلیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ هادی الماسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب