تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,312 |
تعداد مقالات | 16,111 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,711,877 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,377,106 |
1. | بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ | |
دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 59-72 | ||
یگانه عظیمی؛ محسن اسمعیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل | ||
2. | بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر پکتین/زنیان/بتاکاروتن | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 211-226 | ||
امیرافشار اصدق؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ سجاد پیرسا | ||
3. | تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 357-367 | ||
فرناز نبی زاده؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی؛ محسن اسمعیلی | ||
4. | تأثیر موسیلاژ بامیه و صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و برخی خواص کیفی ماست کم چرب | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 77-89 | ||
رضا دلیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ هادی الماسی | ||