تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,221 |
تعداد مقالات | 14,957 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,363,749 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,456,040 |
1. | اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستالهای یخ در گوشت گوسفند | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 141-150 | ||
محسن دلوی اصفهان؛ ناصر همدمی | ||
2. | اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگیهای کیفی و میکروبی گوشت گوسفند | |
دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 129-140 | ||
سمیه بهفر؛ محمدجواد وریدی؛ ناصر همدمی؛ مهدی وریدی | ||
3. | بهینهسازی شرایط رنگبری ملانوئیدینها با پودر کربن فعال و تعیین توزیع وزن مولکولی آن-ها با استفاده از کروماتوگرافی ژلتراوایی | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 429-443 | ||
سعدی غریب بی بالان؛ جواد کرامت؛ ناصر همدمی؛ محمد حجت الاسلامی4 | ||
4. | تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 177-187 | ||
حامد بیکی؛ ناصر همدمی | ||
5. | تاثیر شرایط انجماد و سرخ کردن نهایی بر ویژگیهای فیزیکی ناگت مرغ | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 165-173 | ||
نفیسه جهانبخشیان؛ ناصر همدمی؛ محمد شاهدی | ||