آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,363,749
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,456,040

1.

اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستال‌های یخ در گوشت گوسفند

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 141-150
محسن دلوی اصفهان؛ ناصر همدمی

2.

اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 129-140
سمیه بهفر؛ محمدجواد وریدی؛ ناصر همدمی؛ مهدی وریدی

3.

بهینه‌سازی شرایط رنگبری ملانوئیدین‌ها با پودر کربن فعال و تعیین توزیع وزن مولکولی آن-ها با استفاده از کروماتوگرافی ژل‌تراوایی

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 429-443
سعدی غریب بی بالان؛ جواد کرامت؛ ناصر همدمی؛ محمد حجت الاسلامی4

4.

تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 177-187
حامد بیکی؛ ناصر همدمی

5.

تاثیر شرایط انجماد و سرخ کردن نهایی بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت مرغ

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 165-173
نفیسه جهان‌بخشیان؛ ناصر همدمی؛ محمد شاهدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب