آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,386
تعداد مقالات16,990
تعداد مشاهده مقاله54,669,314
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,242,069

1.

اثر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد دانه و صفات کیفی ذرت شیرین

دوره 23، شماره 3، آبان 1392، صفحه 89-104
مژگان ملکی‌نارگ‌موسی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی؛ علی‌رضا یدوی

2.

تأثیر قارچ مایکوریزا و کود فسفره بر عملکرد و کیفیت علوفه مخلوط کاسنی (Cichorium intybus) و شبدر مصری ( (Trifolium alexandrinum

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 مهر 1404
مسعود آندیده؛ علیرضا یدوی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی

3.

مقایسه تأثیر کودهای شیمیایی(اوره)، آلی (ورمی‌کمپوست) و زیستی(نیتروکسین) بر عملکرد کمی و کیفی کنجد (Sesamum indicum L.)

دوره 21، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 87-101
رحمان سجادی‌نیک؛ علیرضا یدوی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی

4.

نقش کودهای زیستی و آلی در عملکرد کمی و کیفی سویا (.Glycine max L) رقم ویلیامز

دوره 25، شماره 3، آبان 1394، صفحه 137-149
فاطمه پاسبان؛ حمیدرضا بلوچی؛ علیرضا یدوی؛ امین صالحی؛ محمود عطارزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب