تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,268 |
تعداد مقالات | 15,628 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,682,287 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,566,730 |
1. | اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن | |
دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 1-12 | ||
پونه فرد؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسایی | ||
2. | افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 91-102 | ||
مرسده حسینی سلوط؛ جعفر محمدزاده میلانی | ||
3. | بررسی تاثیر افزودنیهای دم کردنی بر فعالیت آنتیاکسیدانی چای سیاه بررسی تاثیر افزودنیهای دم کردنی بر فعالیت آنتیاکسیدانی چای سیاه | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 481-490 | ||
عاطفه عموزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان | ||
4. | بررسی تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ویژگیهای میکروبی و حسی نان چاودار (روگن) | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 169-179 | ||
جعفر محمدزاده میلانی؛ مرجان طالعه مقدم؛ امیر احمدپور | ||
5. | تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دیاستیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگیهای کیفی نان قالبی | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 1-13 | ||
سمیرا باقرزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسائی | ||
6. | خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای خوراکی بر پایه پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی | |
دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 115-130 | ||
سیمین صادقی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ محمدرضا کسایی | ||
7. | ویژگیهای کیفی پاستای پیکولی غنی شده با سبوس گندم | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-11 | ||
سیده زکیه موسوی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ لیلا روزبه نصیرایی | ||