تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,034 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,532,964 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,628,486 |
1. | مدل سازی کینتیک تخریب رنگ و غیرفعال سازی میکروبی رب گوجه فرنگی درحین پاستوریزاسیون در قوطی | |
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 51-62 | ||
محسن دلوی | ||
2. | مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون. | |
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 83-94 | ||
محسن دلوی | ||