آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,538,904
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,634,926

1.

ارزیابی اثر ضد‌اکسایشی و ضد‌میکروبی صمغ‌دانه‌ریحان و اسانس‌پونه‌کوهی در ماندگاری کیک شکلاتی کم‌چرب

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 17-31
مانیا صالحی فر؛ سمانه عسگری ورجانی؛ شهلا شهریاری

2.

بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 15-30
مانیا صالحی فر؛ رمضان اکبری؛ لیدا شاهسونی مجرد

3.

تأثیر استفاده از فیبر بامبو و صمغ گوار بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، ماندگاری و ارگانولپتیکی نودل فوری

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 61-76
مانیا صالحی فر؛ ربابه خلخالی؛ تکتم مستقیم

4.

تولید پودر کیک عملگرا بااستفاده ازآرد کینوآ وایزومالت

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-12
آیدا اباذری؛ مانیا صالحی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب