
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,325 |
تعداد مقالات | 16,288 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,070,003 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,714,337 |
1. | اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگیهای اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور | |
دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 27-38 | ||
مریم خاکباز حشمتی؛ اکرم پزشکی؛ ناصر ناصری؛ مریم جعفرزاده مقدم | ||
2. | ارزیابی پروفایل اسید چرب، ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و آنتیاکسیدانی ترکیب روغنهای هسته انگور و کنجد | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 195-210 | ||
مریم خاکباز حشمتی؛ علیرضا باستانی؛ اکرم پزشکی؛ مریم جعفرزاده مقدم | ||
3. | بررسی پروفایل اسیدآمینه، حل شوندگی وخواص آنتی اکسیدانی هیدرولیزات حاصله از پروتئین کینوا | |
دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 123-135 | ||
اکرم پزشکی؛ حسام دلیری؛ مریم محمدیی؛ حامد همیشه کار؛ حسین بیرامی | ||
4. | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نانوامولسیون حاوی اسانسهای روغنی زیرهسبز- لیموترش تولیدشده به روش تشکیل خودبهخودی | |
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 151-164 | ||
هما علیزاده؛ اکرم پزشکی؛ بابک قنبرزاده؛ شیوا قیاسی فر | ||
5. | تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 107-121 | ||
اکرم پزشکی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ زهرا ابوطالبی | ||