آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,541,031
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,637,159

1.

اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 27-38
مریم خاکباز حشمتی؛ اکرم پزشکی؛ ناصر ناصری؛ مریم جعفرزاده مقدم

2.

ارزیابی پروفایل اسید چرب، ویژگی‌های فیزیکی ‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ترکیب روغن‌های هسته ‌ انگور و کنجد

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 195-210
مریم خاکباز حشمتی؛ علیرضا باستانی؛ اکرم پزشکی؛ مریم جعفرزاده مقدم

3.

بررسی پروفایل اسیدآمینه، حل‌ شوندگی وخواص آنتی اکسیدانی هیدرولیزات حاصله از پروتئین کینوا

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 123-135
اکرم پزشکی؛ حسام دلیری؛ مریم محمدیی؛ حامد همیشه کار؛ حسین بیرامی

4.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نانوامولسیون حاوی اسانس‌های روغنی زیره‌سبز- لیموترش تولیدشده به روش تشکیل خودبه‌خودی

دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 151-164
هما علیزاده؛ اکرم پزشکی؛ بابک قنبرزاده؛ شیوا قیاسی فر

5.

تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 107-121
اکرم پزشکی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ زهرا ابوطالبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب