آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,367,326
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,459,879

1.

اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

2.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 1-11
اسماعیل عطای صالحی؛ نگار سلیمانپور تمام


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب