آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,404
تعداد مشاهده مقاله51,196,053
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,221,225

1.

اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا

دوره 27، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 217-230
پروین شورنگ؛ سادیه جلیلیان؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اصغر صادقی؛ علی اشرف مهرابی

2.

اثر روش‌های مختلف پرتوتابی بر بخش‌های مختلف پروتئین و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم روده‌‌ای پروتئین کنجاله آفتابگردان

دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 69-80
سادیه جلیلیان؛ فرشید فتاح‌نیا؛ پروین شورنگ؛ حمید محمدزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب