تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,034 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,542,484 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,638,124 |
1. | بررسی ویژگیهای رئولوژیکی مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغهای گوار و ثعلب | |
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 615-625 | ||
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان | ||
2. | بهبود ویژگیهای ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان | |
دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 1-12 | ||
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمد زادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد | ||
3. | تاثیر آلبومین تخم مرغ بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و ریز ساختاری امولسیون روغن در آب تولیدی توسط اولتراسوند | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 71-82 | ||
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدینژاد | ||
4. | تاثیر پروتئینهای آلبومین، سدیم کازئینات، کنسانتره آب پنیر و ژلاتین بر ریز ساختار موس شکلاتی | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 87-97 | ||
سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ محمد محمد حسین حداد خداپرست؛ آرش کوچکی | ||
5. | تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ شده | |
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 119-132 | ||
علی معتمدزادگان؛ سعید میرعرب رضی | ||