آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,542,484
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,638,124

1.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ‌های گوار و ثعلب

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 615-625
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان

2.

بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 1-12
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمد زادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد

3.

تاثیر آلبومین تخم مرغ بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و ریز ساختاری امولسیون روغن در آب تولیدی توسط اولتراسوند

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 71-82
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی‌نژاد

4.

تاثیر پروتئین‏های آلبومین، سدیم کازئینات، کنسانتره آب پنیر و ژلاتین بر ریز ساختار موس شکلاتی

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 87-97
سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ محمد محمد حسین حداد خداپرست؛ آرش کوچکی

5.

تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‏ شده

دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 119-132
علی معتمدزادگان؛ سعید میرعرب رضی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب