تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,034 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,538,187 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,634,364 |
1. | بررسی تأثیر صمغهای مرو و گوار و امولسیفایر داتم بر ویژگیهای کیفی کیک فنجانی فاقد گلوتن بر پایه آرد بلوط و آرد برنج | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 129-153 | ||
ستاره میرحسینی؛ هاجر عباسی | ||
2. | بهینهیابی شرایط تولید اولئوژل روغن مایع هسته انگور با استفاده از موم زنبور عسل و مونوگلیسیرید | |
دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 37-55 | ||
سپیده قلمکاری؛ هاجر عباسی | ||