آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,365,347
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,458,602

1.

تولید نوشیدنی پایدار شیر-‌آب‌زرشک و بررسی ویژگی‌های آن در طی انبارداری

صفحه 1-13
اسماء امامی؛ سید امیر حسین گلی؛ علی نصیرپور

2.

امکان استفاده از اندواینولیناز با پایداری حرارتی بالا جهت تولید شربت پرفروکتوز از اینولین

صفحه 15-25
مهسان کریمی؛ مهران حبیبی رضایی؛ روح اله صادقی

3.

بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش

صفحه 27-40
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

4.

اندازه گیری باقیمانده نیتریت در انواع فراورده‌های گوشتی عرضه شده در تبریز به روش اسپکتروفتومتریک

صفحه 41-48
مرضیه حجازی

5.

بررسی امکان استفاده از ضایعات برنج و گندم برای تولید بیوسورفکتانت توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم

صفحه 49-58
نفیسه بخشی؛ صبیحه سلیمانیان زاد؛ محمود شیخ زین الدین

6.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ

صفحه 59-72
یگانه عظیمی؛ محسن اسمعیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل

7.

بهینه‌سازی استخراج و میکروانکپسولاسیون آنتوسیانین حاصل از پوست‌پیاز قرمز وکلم قرمز

صفحه 73-91
مهدیه انصاری؛ محمود رضا حجتی

8.

اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه آلوی رقم قطره‌طلا

صفحه 93-104
فرشته سلامی؛ جعفر حاجی‌لو

9.

اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز

صفحه 105-120
سمیه خدائی؛ محمدرضا خانی

10.

بهینه‌‌سازی فرمولاسیون شیر عسل حاوی دارچین با روش سطح پاسخ

صفحه 121-133
شهلا شمسی؛ لیلا روفه گری نژاد

11.

تاثیر ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره پوست انار بر بیف برگر طی دوره نگهداری یخچالی

صفحه 135-144
حسین جوینده؛ مریم یدملت

12.

ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی‌های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی

صفحه 145-160
مهسان ایرجی‌فر؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ یونس زاهدی

13.

تأثیر فرآوری سیب‌زمینی با پیش‌تیمارهای امواج فراصوت و مایکروویو روی جذب روغن طی سرخ‌کردن

صفحه 161-182
جلال دهقان‌نیا؛ حامد باقری درویش‌محمد؛ بابک قنبرزاده

14.

ارزیابی کیفیت میکروبی و فیزیکی‌شیمیایی شیرهای خام گاو تحویلی به کارخانجات شیر پاستوریزه شهرستان تبریز

صفحه 183-196
میرحسن موسوی؛ رزاق محمودی؛ الناز قربانپور فرخاد؛ سید امین خطیبی

15.

بررسی اثر شرایط استخراج بر پارامترهای رنگی پودر کورکومین حاصل از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma longa) با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 197-206
شادی بلوریان؛ صفیه خلیلیان؛ ناصر صداقت؛ فرشته حسینی؛ مجید افشاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب