دوره و شماره: دوره 28، شماره 1، بهار 1397، صفحه 1-13  XML

مقاله پژوهشی

1

تولید نوشیدنی پایدار شیر-‌آب‌زرشک و بررسی ویژگی‌های آن در طی انبارداری

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 1-13
اسماء امامی؛ سید امیر حسین گلی؛ علی نصیرپور

2

امکان استفاده از اندواینولیناز با پایداری حرارتی بالا جهت تولید شربت پرفروکتوز از اینولین

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 15-25
مهسان کریمی؛ مهران حبیبی رضایی؛ روح اله صادقی

3

بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 27-40
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

4

اندازه گیری باقیمانده نیتریت در انواع فراورده‌های گوشتی عرضه شده در تبریز به روش اسپکتروفتومتریک

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 41-48
مرضیه حجازی

5

بررسی امکان استفاده از ضایعات برنج و گندم برای تولید بیوسورفکتانت توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 49-58
نفیسه بخشی؛ صبیحه سلیمانیان زاد؛ محمود شیخ زین الدین

6

بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 59-72
یگانه عظیمی؛ محسن اسمعیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل

7

بهینه‌سازی استخراج و میکروانکپسولاسیون آنتوسیانین حاصل از پوست‌پیاز قرمز وکلم قرمز

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 73-91
مهدیه انصاری؛ محمود رضا حجتی

8

اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه آلوی رقم قطره‌طلا

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 93-104
فرشته سلامی؛ جعفر حاجی‌لو

9

اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 105-120
سمیه خدائی؛ محمدرضا خانی

10

بهینه‌‌سازی فرمولاسیون شیر عسل حاوی دارچین با روش سطح پاسخ

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 121-133
شهلا شمسی؛ لیلا روفه گری نژاد

11

تاثیر ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره پوست انار بر بیف برگر طی دوره نگهداری یخچالی

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 135-144
حسین جوینده؛ مریم یدملت

12

ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی‌های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 145-160
مهسان ایرجی‌فر؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ یونس زاهدی

13

تأثیر فرآوری سیب‌زمینی با پیش‌تیمارهای امواج فراصوت و مایکروویو روی جذب روغن طی سرخ‌کردن

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 161-182
جلال دهقان‌نیا؛ حامد باقری درویش‌محمد؛ بابک قنبرزاده

14

ارزیابی کیفیت میکروبی و فیزیکی‌شیمیایی شیرهای خام گاو تحویلی به کارخانجات شیر پاستوریزه شهرستان تبریز

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 183-196
میرحسن موسوی؛ رزاق محمودی؛ الناز قربانپور فرخاد؛ سید امین خطیبی

15

بررسی اثر شرایط استخراج بر پارامترهای رنگی پودر کورکومین حاصل از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma longa) با استفاده از روش سطح پاسخ

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 197-206
شادی بلوریان؛ صفیه خلیلیان؛ ناصر صداقت؛ فرشته حسینی؛ مجید افشاری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.