آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,204
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,456,723

1.

تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دی‌استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی‌های کیفی نان قالبی

صفحه 1-13
سمیرا باقرزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسائی

2.

اثر دمای هوای ورودی، نوع و غلظت ماده حامل بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و ضداکسایشی عصاره مرزنجوش ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی

صفحه 15-30
زهرا اکبربگلو؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولادغفاری؛ خشایار سرابندی

3.

استخراج صمغ از گیاه بامیه (Okra) و بررسی ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی آن

صفحه 31-43
مریم سکونی رواسان؛ نارملا آصفی

4.

تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی‌های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه‌ای بر پایه موز

صفحه 45-55
حکیمه محمدی شندی؛ شهین زمردی

5.

ارزیابی ترکیبات حاوی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پوست و گوشت میوه ازگیل توسط عصاره متانولی و استونی

صفحه 57-72
بشیر ایوب نژادگان جرمی؛ حمید حسن پور

6.

مطالعه ویژگی‌های فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ژنوتیپ‌های مختلف ریواس(Rheum ribes L.) جمع‌آوری شده از مناطق مختلف ایران

صفحه 73-88
قادر قاسمی؛ محمد فتاحی؛ ابوالفضل علیرضالو

7.

بهینه‌سازی فرآیند تولید پودر هندوانه در یک خشک‌کن پاششی

صفحه 89-102
زهرا حیدری؛ رضا امیری چایجان؛ محمود اثنی‌عشری؛ محمدعلی زلفی‌گل

8.

تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی‌های فارینوگرافی و کیفیت نان

صفحه 103-112
مهرداد موذنی؛ سهیلا زرین‌قلمی؛ علی گنجلو

9.

اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس برگ نارنج بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان

صفحه 113-128
الناز گلابیان؛ لاله رومیانی

10.

اثر تیمار دمایی بر ترکیبات زیست‌فعال و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گوشت و پوست میوه‌ی دو رقم پرتقال خونی مورو و سانگینلو طی انبارداری

صفحه 129-141
جواد فتاحی مقدم؛ ابوذر هاشم پور؛ یوسف حمید اوغلی؛ رضا فتوحی قزوینی

11.

اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‎های فیزیکی‌شیمیایی و حسی کفیر بستنی

صفحه 143-154
محدثه شیبانی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی

12.

غنی‌سازی شیر کم‌چرب پاستوریزه با استفاده از نانولیپوزوم حاوی لینولئیک اسیدکونژوگه

صفحه 157-165
افرا مرندی؛ مریم محمدی؛ عیسی فتح الهی؛ اکرم پزشکی نجف‌آبادی

13.

تأثیرنوع مالتودکسترین برپایه معادل دکستروز و دمای هوای ورودی بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی پودر میوه زرشک تولید شده به روش خشک کردن پاششی

صفحه 167-177
نرجس نادعلی؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ محبوبه سرابی جماب؛ احمد بالندری

14.

اصلاح و معتبر‌سازی روش اندازه‌گیر‌ی کمی بلانکیت در نان سنتی بروش طیف‌سنجی‌نوری

صفحه 179-187
مریم شفقی خامنه؛ ام لیلا مولوی؛ جواد ولیپور؛ علی اصغر حمیدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب