دوره و شماره: دوره 27، شماره 1، بهار 1396  XML

مقاله پژوهشی

1

بررسی خواص فیزیکی‌شیمیایی و عملکردی فیبرهای غذایی گندم، چغندرقند و سیب‌زمینی

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 1-12
محمد قبادی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

2

اثر آنزیم ترا‌نس گلوتامیناز و صمغ لوبیای لوکا‌ست بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی بستنی سنتی زعفرانی

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 13-26
بهزاد اردلان؛ رضوان پوراحمد؛ حمید رضا مهدوی عادلی

3

مقایسه روش‌های استخراج (مایکروویو، فراصوت و ماسراسیون) جهت استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از میوه‌ی بلوط

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 27-35
مریم گوهرگانی؛ علی محمدی

4

ویژگی‌های بیوشیمیایی، بافتی و ارزیابی حسی برگر ترکیبی گوشت قرمز و سوریمی ماهی کپور معمولی در طول دوره نگهداری در حالت انجماد (C۱۸º-)

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 37-58
سید علی جعفر پور؛ مونا شکری

5

تأثیر امواج فراصوت بر میزان استخراج آسکوربیک اسید از دانه رازیانه و توانایی عصاره آن در بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 59-71
مرضیه قربانی؛ محمد ابونجمی؛ مجید قربانی جاوید؛ اکبر عرب حسینی

6

تأثیر صمغ زانتان و گوار بر شدت کریستالی و سردی بستنی رژیمی حاوی استویا و اینولین

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 73-84
نسا غیبی؛ زینب امیری رفتنی؛ محمدرضا کسائی

7

مطالعه تأثیر نانورس و اسید سیتریک بر روی خواص فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم فعال نشاسته – CMC حاوی عصاره آویشن

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 85-98
سودا رضایی؛ هادی الماسی

8

ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 99-110
پونه فرد؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ محمد رضا کسایی

9

بررسی تکنیک متناوب مایکروویو- هوای گرم بر خواص کیفی و تغذیه‌ای برگه‌های کیوی خشک شده

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 111-126
مریم خاکباز حشمتی؛ اشکان سیفی مقدم

10

بررسی سینتیک خشک‌شدن، ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال‌سازی در فرآیند خشک‌‌کردن فندق با‌پوست

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 127-139
زهرا یوسفی؛ حمیدرضا گازر؛ کبری تجدد طلب؛ عادل واحدی؛ محمد حسین انصاری

11

اثر دما و سرعت انجماد بر کیفیت و مورفولوژی کریستال‌های یخ در گوشت گوسفند

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 141-150
محسن دلوی اصفهان؛ ناصر همدمی

12

بررسی اثر شرایط نگهداری بر قهوه‌ای شدن غیر آنزیمی در کنسانتره انگور سفید

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 151-158
حجت بکشلو؛ میر خلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده خالد آباد

13

بررسی مهاجرت نرم کننده دی اتیل هگزیل آدیپات از بطری PET به محلول مدل آبلیمو به کمک روش میکرو استخراج مایع- مایع بهینه شده

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 159-170
لادن رحیمی؛ بابک قنبرزاده؛ مونا رحیمی؛ جلال دهقان نیا؛ لیلا ابوالقاسمی فخری

14

مطالعه ترکیبات شیمیایی ازگیل ژاپنی و استخراج پلی‌ساکارید آن به عنوان یک ترکیب ضد‌ اکسایشی

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 171-181
ساره همت‌یار؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

15

اثر میکروانکپسولاسیون بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شرایط شبیه سازی شده معده و روده

پژوهش های صنایع غذایی
صفحه 183-191
معظمه کاظمی گورجی؛ حبیب اله عباسی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ الناز میلانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.