آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,906
تعداد مشاهده مقاله54,423,547
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,099,374
مهدی‌زاده, نازلی, روفه‌گری نژاد, لیلا. (1398). تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 157-169.
نازلی مهدی‌زاده; لیلا روفه‌گری نژاد. "تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 157-169.
مهدی‌زاده, نازلی, روفه‌گری نژاد, لیلا. (1398). 'تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 157-169.
مهدی‌زاده, نازلی, روفه‌گری نژاد, لیلا. تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 157-169.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب