آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,414
تعداد مقالات17,372
تعداد مشاهده مقاله56,027,506
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,255,756
زرآبادی‌پور, فاطمه, پیراوی ونک, زهرا, امینی‌فر, مهرناز. (1398). بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 131-144.
فاطمه زرآبادی‌پور; زهرا پیراوی ونک; مهرناز امینی‌فر. "بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 131-144.
زرآبادی‌پور, فاطمه, پیراوی ونک, زهرا, امینی‌فر, مهرناز. (1398). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 131-144.
زرآبادی‌پور, فاطمه, پیراوی ونک, زهرا, امینی‌فر, مهرناز. بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 131-144.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب