آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,402
تعداد مقالات17,174
تعداد مشاهده مقاله55,434,345
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,736,530
عطای صالحی, اسماعیل, سلیمانپور تمام, نگار. (1398). بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 1-11.
اسماعیل عطای صالحی; نگار سلیمانپور تمام. "بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 1-11.
عطای صالحی, اسماعیل, سلیمانپور تمام, نگار. (1398). 'بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 1-11.
عطای صالحی, اسماعیل, سلیمانپور تمام, نگار. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 1-11.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب