
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,231,223 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,943,100 |
اثرات ترکیبی اسانس میخک و عصاره دانه انگور بر روی عوامل فساد باکتریایی پَتی گوشت گاومیش در دمای نگهداری 8 درجه سانتی گراد | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 21، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 105-116 اصل مقاله (477.38 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,399 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,027 |