آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,906
تعداد مشاهده مقاله54,421,821
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,098,374
. (1390). اثرات ترکیبی اسانس میخک و عصاره دانه انگور بر روی عوامل فساد باکتریایی پَتی گوشت گاومیش در دمای نگهداری 8 درجه سانتی گراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 105-116.
. "اثرات ترکیبی اسانس میخک و عصاره دانه انگور بر روی عوامل فساد باکتریایی پَتی گوشت گاومیش در دمای نگهداری 8 درجه سانتی گراد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1390, 105-116.
. (1390). 'اثرات ترکیبی اسانس میخک و عصاره دانه انگور بر روی عوامل فساد باکتریایی پَتی گوشت گاومیش در دمای نگهداری 8 درجه سانتی گراد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 105-116.
. اثرات ترکیبی اسانس میخک و عصاره دانه انگور بر روی عوامل فساد باکتریایی پَتی گوشت گاومیش در دمای نگهداری 8 درجه سانتی گراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 21(1): 105-116.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب