
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,414 |
تعداد مقالات | 17,366 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,997,206 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,214,499 |
اثرات ترکیبی اسانس میخک و عصاره دانه انگور بر روی عوامل فساد باکتریایی پَتی گوشت گاومیش در دمای نگهداری 8 درجه سانتی گراد | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 21، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 105-116 اصل مقاله (477.38 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,453 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,073 |