
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,414 |
تعداد مقالات | 17,372 |
تعداد مشاهده مقاله | 56,021,764 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,245,940 |
نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانترۀ پروتئینی حاصل از آن | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 6، دوره 21، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 57-68 اصل مقاله (402.35 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,180 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,749 |