| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,429 |
| تعداد مقالات | 17,589 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,172,077 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,013,534 |
نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانترۀ پروتئینی حاصل از آن | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 6، دوره 21، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 57-68 اصل مقاله (402.35 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,200 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,780 |
||