
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,397 |
تعداد مقالات | 17,051 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,981,493 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,460,397 |
نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانترۀ پروتئینی حاصل از آن | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 6، دوره 21، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 57-68 اصل مقاله (402.35 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,143 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,709 |