آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,389
تعداد مقالات17,014
تعداد مشاهده مقاله54,839,126
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,375,614
گل گلی پور, سارا, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال. (1398). تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 151-167.
سارا گل گلی پور; آی ناز خدانظری; کمال غانمی. "تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1398, 151-167.
گل گلی پور, سارا, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال. (1398). 'تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 151-167.
گل گلی پور, سارا, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال. تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(2): 151-167.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب