آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,414
تعداد مقالات17,370
تعداد مشاهده مقاله56,011,086
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,232,176
حاج حسینی, مژگان, حسینی ‌شکرابی, سید پژمان, حسینی, سید ابراهیم. (1398). اثرات افزودن زائدات گوشت فیل‌ماهی پرورشی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 121-136.
مژگان حاج حسینی; سید پژمان حسینی ‌شکرابی; سید ابراهیم حسینی. "اثرات افزودن زائدات گوشت فیل‌ماهی پرورشی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1398, 121-136.
حاج حسینی, مژگان, حسینی ‌شکرابی, سید پژمان, حسینی, سید ابراهیم. (1398). 'اثرات افزودن زائدات گوشت فیل‌ماهی پرورشی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 121-136.
حاج حسینی, مژگان, حسینی ‌شکرابی, سید پژمان, حسینی, سید ابراهیم. اثرات افزودن زائدات گوشت فیل‌ماهی پرورشی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(2): 121-136.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب