نادعلی, نرجس, پهلوانلو, ابوالفضل, سرابی جماب, محبوبه, بالندری, احمد. (1397). تأثیرنوع مالتودکسترین برپایه معادل دکستروز و دمای هوای ورودی بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی پودر میوه زرشک تولید شده به روش خشک کردن پاششی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(4), 167-177.
نرجس نادعلی; ابوالفضل پهلوانلو; محبوبه سرابی جماب; احمد بالندری. "تأثیرنوع مالتودکسترین برپایه معادل دکستروز و دمای هوای ورودی بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی پودر میوه زرشک تولید شده به روش خشک کردن پاششی". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 4, 1397, 167-177.
نادعلی, نرجس, پهلوانلو, ابوالفضل, سرابی جماب, محبوبه, بالندری, احمد. (1397). 'تأثیرنوع مالتودکسترین برپایه معادل دکستروز و دمای هوای ورودی بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی پودر میوه زرشک تولید شده به روش خشک کردن پاششی', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(4), pp. 167-177.
نادعلی, نرجس, پهلوانلو, ابوالفضل, سرابی جماب, محبوبه, بالندری, احمد. تأثیرنوع مالتودکسترین برپایه معادل دکستروز و دمای هوای ورودی بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی پودر میوه زرشک تولید شده به روش خشک کردن پاششی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(4): 167-177.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.