شیبانی, محدثه, پوراحمد, رضوان, اسحاقی, محمدرضا. (1397). اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‎های فیزیکی‌شیمیایی و حسی کفیر بستنی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(4), 143-155.
محدثه شیبانی; رضوان پوراحمد; محمدرضا اسحاقی. "اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‎های فیزیکی‌شیمیایی و حسی کفیر بستنی". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 4, 1397, 143-155.
شیبانی, محدثه, پوراحمد, رضوان, اسحاقی, محمدرضا. (1397). 'اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‎های فیزیکی‌شیمیایی و حسی کفیر بستنی', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(4), pp. 143-155.
شیبانی, محدثه, پوراحمد, رضوان, اسحاقی, محمدرضا. اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‎های فیزیکی‌شیمیایی و حسی کفیر بستنی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(4): 143-155.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.