آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,397
تعداد مقالات17,043
تعداد مشاهده مقاله54,968,297
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,445,253
موذنی, مهرداد, زرین‌قلمی, سهیلا, گنجلو, علی. (1397). تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی‌های فارینوگرافی و کیفیت نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 103-112.
مهرداد موذنی; سهیلا زرین‌قلمی; علی گنجلو. "تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی‌های فارینوگرافی و کیفیت نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1397, 103-112.
موذنی, مهرداد, زرین‌قلمی, سهیلا, گنجلو, علی. (1397). 'تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی‌های فارینوگرافی و کیفیت نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 103-112.
موذنی, مهرداد, زرین‌قلمی, سهیلا, گنجلو, علی. تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی‌های فارینوگرافی و کیفیت نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(4): 103-112.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب