محمدی شندی, حکیمه, زمردی, شهین. (1397). تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی‌های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه‌ای بر پایه موز. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(4), 45-55.
حکیمه محمدی شندی; شهین زمردی. "تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی‌های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه‌ای بر پایه موز". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 4, 1397, 45-55.
محمدی شندی, حکیمه, زمردی, شهین. (1397). 'تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی‌های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه‌ای بر پایه موز', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(4), pp. 45-55.
محمدی شندی, حکیمه, زمردی, شهین. تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی‌های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه‌ای بر پایه موز. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(4): 45-55.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.