باقرزاده, سمیرا, محمدزاده میلانی, جعفر, کسائی, محمدرضا. (1397). تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دی‌استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی‌های کیفی نان قالبی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(4), 1-13.
سمیرا باقرزاده; جعفر محمدزاده میلانی; محمدرضا کسائی. "تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دی‌استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی‌های کیفی نان قالبی". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 4, 1397, 1-13.
باقرزاده, سمیرا, محمدزاده میلانی, جعفر, کسائی, محمدرضا. (1397). 'تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دی‌استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی‌های کیفی نان قالبی', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(4), pp. 1-13.
باقرزاده, سمیرا, محمدزاده میلانی, جعفر, کسائی, محمدرضا. تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دی‌استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی‌های کیفی نان قالبی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(4): 1-13.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.