سروری, سمیرا, حسین‌خانی, علی, تقی‌زاده, اکبر, محمدزاده, حمید. (1397). تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(3), 47-63.
سمیرا سروری; علی حسین‌خانی; اکبر تقی‌زاده; حمید محمدزاده. "تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 3, 1397, 47-63.
سروری, سمیرا, حسین‌خانی, علی, تقی‌زاده, اکبر, محمدزاده, حمید. (1397). 'تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(3), pp. 47-63.
سروری, سمیرا, حسین‌خانی, علی, تقی‌زاده, اکبر, محمدزاده, حمید. تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(3): 47-63.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.