اسدی, محمد, نصیری, یوسف, ملاعباسیان, سارا, مرشدلو, محمدرضا. (1397). ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(3), 257-275.
محمد اسدی; یوسف نصیری; سارا ملاعباسیان; محمدرضا مرشدلو. "ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 3, 1397, 257-275.
اسدی, محمد, نصیری, یوسف, ملاعباسیان, سارا, مرشدلو, محمدرضا. (1397). 'ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(3), pp. 257-275.
اسدی, محمد, نصیری, یوسف, ملاعباسیان, سارا, مرشدلو, محمدرضا. ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(3): 257-275.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.