آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,540,649
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,637,021
اسدی, محمد, نصیری, یوسف, ملاعباسیان, سارا, مرشدلو, محمدرضا. (1397). ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 257-275.
محمد اسدی; یوسف نصیری; سارا ملاعباسیان; محمدرضا مرشدلو. "ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1397, 257-275.
اسدی, محمد, نصیری, یوسف, ملاعباسیان, سارا, مرشدلو, محمدرضا. (1397). 'ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 257-275.
اسدی, محمد, نصیری, یوسف, ملاعباسیان, سارا, مرشدلو, محمدرضا. ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(3): 257-275.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب