فتح اله‌زاده, لیلا, میرقلنج, سیدعلی, کیانفر, روح الله, علیایی, مجید. (1397). اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغ‌های تخم‌گذار در دوره پس از تولک‌بری بر عملکرد تولید، پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(2), 97-109.
لیلا فتح اله‌زاده; سیدعلی میرقلنج; روح الله کیانفر; مجید علیایی. "اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغ‌های تخم‌گذار در دوره پس از تولک‌بری بر عملکرد تولید، پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 2, 1397, 97-109.
فتح اله‌زاده, لیلا, میرقلنج, سیدعلی, کیانفر, روح الله, علیایی, مجید. (1397). 'اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغ‌های تخم‌گذار در دوره پس از تولک‌بری بر عملکرد تولید، پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(2), pp. 97-109.
فتح اله‌زاده, لیلا, میرقلنج, سیدعلی, کیانفر, روح الله, علیایی, مجید. اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغ‌های تخم‌گذار در دوره پس از تولک‌بری بر عملکرد تولید، پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(2): 97-109.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.