قورچی, تقی, قنبری, فرزاد, خمیری, مرتضی, ابراهیمی, مریم. (1397). بررسی تاثیر اسانس‌های گیاهی سیر و میخک بر تجزیه‌پذیری ماده‌خشک و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(2), 81-96.
تقی قورچی; فرزاد قنبری; مرتضی خمیری; مریم ابراهیمی. "بررسی تاثیر اسانس‌های گیاهی سیر و میخک بر تجزیه‌پذیری ماده‌خشک و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28, 2, 1397, 81-96.
قورچی, تقی, قنبری, فرزاد, خمیری, مرتضی, ابراهیمی, مریم. (1397). 'بررسی تاثیر اسانس‌های گیاهی سیر و میخک بر تجزیه‌پذیری ماده‌خشک و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 28(2), pp. 81-96.
قورچی, تقی, قنبری, فرزاد, خمیری, مرتضی, ابراهیمی, مریم. بررسی تاثیر اسانس‌های گیاهی سیر و میخک بر تجزیه‌پذیری ماده‌خشک و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1397; 28(2): 81-96.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.